Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

webinar Lezen in het mbo werkt!

Stichting Lezen organiseert op donderdag 11 februari om 10.00 uur het webinar Lezen in het mbo werkt!

Naar aanleiding van de vernieuwde publicatie Meer lezen, beter in taal - mbo en de brochure Lezen over burgerschapsthema’s organiseert Stichting Lezen het webinar Lezen in het mbo werkt!
Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de samenwerking met het mbo, welke resultaten laat de samenwerking zien en welke ontwikkelingen zien we in de Monitor de Bibliotheek op school? Kees Broekhof vertelt hier meer over. Daarna worden Erna van Koeven en Lammie Prins geïnterviewd over hun ervaringen in de praktijk met het vak burgerschap op het Deltion College in Zwolle.

Liselotte Dessauvagie is de moderator van het webinar. Peter van Duijvenboden interviewt Erna van Koeven en Lammie Prins. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.

Datum en tijd

Het webinar vindt plaats op donderdag 11 februari 2021 en start om 10.00 uur. Het duurt maximaal twee uur. Het webinar is bedoeld voor mbo-(taal)docenten en bibliotheekmedewerkers. Overige geïnteresseerden zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Registratie

Aanmelden voor het webinar kan via deze registratiepagina. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname aan het webinar is kosteloos; het webinar wordt je aangeboden door Stichting Lezen.

We nemen het webinar ook op en zullen de video van het webinar z.s.m. na afloop op ons YouTube-kanaal plaatsen. Houd daarvoor onze berichten op social media in de gaten.