3 mei 2023

We beschrijven in Kwestie van Lezen 20 hoe je betekenisvolle (taal) activiteiten doelbewust kunt inzetten. Een goede voorbereiding en kennis van het boek zijn hierbij bijvoorbeeld heel belangrijk. Het stimuleren van taalontwikkeling van kinderen is een belangrijk doel voor de kinderopvang.

Als pedagogisch medewerker verbind je spontaan schoot- en bewegingsspelletjes, knuffels en spelmaterialen, versjes en liedjes met een voorleesboek. Dat geeft baby’s, dreumesen en peuters plezier en stimuleert bovendien hun taalontwikkeling. Wil je weten hoe?

Bekijk de nieuwe Kwestie van Lezen via de downloadbutton aan de rechterkant, of bestel gedrukte exemplaren via bestellingen@lezen.nl.

Bestellen

Je kunt de folders in meervoud van 10 bestellen. Per bestelling vragen wij een bijdrage voor het drukwerk van €2 per 10 folders. Aanvullend vragen wij tot en met 50 stuks een bijdrage van €4 per bestelling voor verzenden in Nederland. Vanaf 60 stuks is deze bijdrage €10. Wij kunnen geen pakketjes naar postbusnummers verzenden, in geval van een postbus verzoeken wij om het bezoekadres te vermelden. Voor verzenden naar het buitenland kun je per mail een prijsopgave vragen.