Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

Kwestie van lezen deel 15. lekker lezen in de buitenschoolse opvang

Jaar: 
januari 2019

Op de buitenschoolse opvang brengen kinderen een deel van hun vrije tijd door. Net als thuis kan voorlezen en zelf lezen een plek hebben op de bso.
Wanneer is (voor)lezen leuk en leerzaam? Hoe kun je een aantrekkelijke leeshoek inrichten en welke activiteiten passen goed bij de bso? Deze brochure biedt antwoorden op deze vragen en tips om van je bso een boeken-bso te maken.

Bestellen

U kunt de folders in meervoud van 10 bestellen. Per bestelling vragen wij een bijdrage voor het drukwerk van € 2,- per 10 folders. Aanvullend vragen wij  tot en met 50 stuks een bijdrage van € 4,- per bestelling voor verzenden in Nederland. Vanaf 60 stuks is deze bijdrage € 10,-. Wij kunnen geen pakketjes naar postbusnummers verzenden, in geval van een postbus verzoeken wij u het bezoekadres te vermelden. Voor verzenden naar het buitenland kunt u per mail een prijsopgave vragen.

Reeks