27 september 2023

Op 15 november vindt de derde editie van Springlezend LIVE plaats. Dé interactieve talkshow, van en voor docenten, strijkt dan neer in Den Haag in het Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum. De talkshow is zowel online te volgen, als live in het museum. Schuif ook aan en laat je inspireren door vakgenoten.

Trampolinespringende leerlingen en docenten

Springlezend LIVE | Basisonderwijs

Om 15.30 uur vindt de uitzending voor leerkrachten uit het basisonderwijs plaats. Tijdens de uitzending gaan Angela Esajas (Leraar van het Jaar 2021) en Meester Erwin in gesprek met bevlogen leerkrachten en auteur Milouska Meulens over een inclusief leesbeleid. Hoe zorg je dat het leesonderwijs in jouw klas álle leerlingen aanspreekt en hen plezier doet beleven aan lezen?

Springlezend LIVE | Voortgezet onderwijs

Om 19.30 uur vindt de uitzending voor docenten in het voortgezet onderwijs plaats. Presentatoren Bart Gielen en Daphne Acoca ontvangen docenten en auteur Astrid Sy, met wie ze praten over multimediaal leesonderwijs. Hoe zet je multimedia zinvol in in de klas én zorg je hiermee voor een rijkere/positievere leeservaring bij je leerlingen?

De komende weken wordt de rest van de tafelgasten bekendgemaakt. Schrijf je alvast in voor de uitzending via de we, en we houden je op de hoogte van het programma en alle tafelgasten via de website van Springlezend.

Trefwoorden