Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

De nieuwe KinderboekenGids is uit!

Datum: 
11 mei 2015

Op 11 mei is de KinderboekenGids verschenen. Hierin vindt u alle informatie voor een heel jaar leesonderwijs op de basisschool: over de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen, de Nederlandse Kinderjury, De Nationale Voorleeswedstrijd én de Poëzieweek. Basisscholen kunnen vanaf 11 mei tot en met 12 juni hun bestelling doorgeven bij de boekhandel. Dit kan met het bestelformulier op de site van CPNB. Hier is ook de digitale versie van de KinderboekGids te bekijken.

Wat zijn de kerntitels van de Kinderboekenweek? Wat is het Prentenboek van het Jaar? Welke boeken zitten in de nieuwe Prentenboek TopTien van De Nationale Voorleesdagen? En wat is eigenlijk een boekentipwolk? In de KinderboekenGids vindt u alles over de grote leesbevorderingscampagnes en over de lespakketten en extra materialen voor op school.

Bestelinformatie

Bestellen kan tot uiterlijk 12 juni via www.cpnb.nl/onderwijs. De bestelde boeken en pakketten kunt u ophalen bij de boekhandel. Het deelnamepakket van De Nationale Voorleeswedstrijd is te verkrijgen via www.denationalevoorleeswedstrijd.nl.

Contactpersoon bij Stichting Lezen
Coördinator communicatie en pr