Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

27 t/m 31 januari Stichting Lezen op NOT

Datum: 
21 januari 2015

Van 27 tot en met 31 januari is Stichting Lezen te vinden op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling is dé beurs voor en door onderwijsprofessionals. Is uw school een echte leesschool? Of uw kinderopvanginstelling? In de stand van Stichting Lezen kunt u zien welke voorwaarden daarvoor van belang zijn. Thema’s als de leesomgeving, vrij lezen, voorlezen, praten over boeken, het betrekken van ouders en de betekenis van het uitwisselen van advies over boeken worden gepresenteerd en toegelicht in een (gratis) brochurereeks. Verder is er een Leeslounge waar u even kunt bijkomen en de nieuwste kinder- en jeugdboeken kunt bekijken. Iedereen die zijn toegangsbadge laat scannen ontvangt een prachtige geïllustreerde poster voor in de klas.
Op donderdag 29 januari verzorgt Kinderboekenambassadeur Jacques Vriens op verzoek van Stichting Lezen een workshop met de titel Leesplezier kost weinig moeite van 11.30 uur – 12.15 uur in Theater Oranje.
U vindt Stichting Lezen in hal 10 in de Kinderboekenstraat, standnummer B052.

De Bibliotheek op school op de NOT

Van 27 t/m 31 januari staat ook de Bibliotheek op school op de NOT in Utrecht, het standnummer is 09.B120.

H.K.H. Prinses Laurentien ontving hier op 27 januari uit handen van Astrid van Dam (de Bibliotheek op school) de eerste exemplaren van de magazines die speciaal voor het primair onderwijs en voortgezet onderwijs zijn gemaakt.

Contactpersoon bij Stichting Lezen
Coördinator communicatie en pr