6 december 2022

Van 24 t/m 28 januari is Stichting Lezen te vinden op De Nationale Onderwijstentoonstelling.  Na vier jaar vindt dit grootste vakevenement voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wil je meer weten over de Doorgaande leeslijn, over effectief leesonderwijs of het inzetten van rijke teksten? Kom dan langs bij onze stand. We vertellen je ook graag hoe je met BoekStart en de Bibliotheek op school een basis legt voor structurele leesbevordering in de kinderopvang en op school. Je vindt onze stand in hal Didaktiek (01.A006).

Lezing Kinderboekenambassadeur

Op woensdag 25 januari verzorgt de Kinderboekenambassadeur en illustrator Martijn van der Linden een interactieve sessie over de functie van illustraties in leesboeken. Hij doet dit aan de hand van zijn boeken over Bob Popcorn. De sessie vindt plaats in Studielokaal 01 Didactiek van 15:30 uur tot 16:15 uur.

Aanmelden

Ben je ook aanwezig bij de NOT? Meld je gratis aan via onderstaande link. We zien je graag bij de stand van Stichting Lezen, BoekStart en de Bibliotheek op school!