Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

Praktische informatie

Tot 25 maart 2017 kunt u zich aanmelden door het invullen van het inschrijfformulier.
Hier kunt u ook aangeven welke deelsessies u wilt volgen. Inschrijving voor de sessies geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst. Vol is vol.

Deelname

Deelnamekosten bedragen € 150,-
(Speciaal studententarief € 35,-, nummer collegekaart vermelden)
Inclusief koffie, thee, lunch en congresmap.

Neem een collega mee en profiteer van een gereduceerde inschrijfprijs: € 115,- voor een collega: elke tweede, vierde, etc. deelnemer betaalt € 115,- Let op: elke collega dient zich apart op te geven.

Betalen en annuleren

Betalen kan per factuur. Deze ontvangt u z.s.m. na inschrijving.
Heeft u zich ingeschreven, maar kunt u door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig zijn? U kunt tot en met 29 maart kosteloos annuleren via email. Bij annuleringen na 29 maart zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen. U kunt dan eventueel een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie zoals definitief programma/indeling deelsessies/route etc. zal uiterlijk 2 dagen voor het congres per mail worden verzonden.

Locatie

TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WB Utrecht

Hoe bereikt u TivoliVredenburg?

Openbaar vervoer
TivoliVredenburg ligt naast station Utrecht Centraal. De toegang tot het gebouw is aan de kant van het Centraal Station op de hoek van de Catharijnesingel en Lange Viestraat en aan de centrumkant in de nieuwe Vlaamse Toren (zijstraat Vredenburgplein).

Auto
Op de website tivolivredenburg.nl vindt u een routebeschrijving en informatie over parkeergelegenheden.