Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

Lezen, lekker belangrijk! Webinar over lezen in het vmbo

Datum: 
8 oktober 2014

Op dinsdag  4 november a.s. van 16.00-16.45 uur organiseert Stichting Lezen in samenwerking met Cubiss een webinar (= een seminar op het web) met bovenstaande titel. 

Foto: Jørgen Koopmanschap

U kunt de uitzending volgen via internet en reageren op stellingen en vragen of opmerkingen chatten. Drie vmbo-deskundigen spreken met elkaar over het belang van lezen en leesbevordering  in het vmbo: docent/taalcoördinator Caroline Wisse-Weldam van het Gregorius College in Utrecht, mediathecaris Monique Castenmiller van het Mundus College in Amsterdam en Aalt Prins, docent-opleider aan de lerarenopleiding van de Hogeschool van Amsterdam. Het gesprek staat onder leiding van Peter van Duijvenboden, projectleider vmbo van Stichting Lezen.

Aanmelden noodzakelijk 

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit webinar, dan kunt u zich hier opgeven. Enkele dagen voor de uitzending volgen nadere instructies over wat u moet doen om mee te kunnen kijken.