Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

BoekStartinspiratiedag - Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school

Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school

Inspiratiedag 2018, 20 september in RAI Amsterdam

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MEDEDELING

De inschrijving voor de BoekStartinspiratiedag is wegens grote belangstelling gesloten. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BoekStart bestaat 10 jaar en bereikt samen met de Bibliotheek op school meer dan 900.000 kinderen. Dat is een prachtig resultaat waar we trots op mogen zijn!

De eerste BoekStartbaby’s zijn inmiddels tien jaar en profiteren nu van de Bibliotheek op school.
Het jubileum is een goede aanleiding om met elkaar terug te kijken naar wat er is bereikt en vooruit te blikken op de toekomst.

De inspiratiedag bestaat uit een ochtendprogramma: Opbrengstconferentie Effectiever werken met de Bibliotheek op school-primair onderwijs en een middagprogramma Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school.

Voor wie?

Het ochtendprogramma: Opbrengstconferentie Effectiever werken met de Bibliotheek op school – primair onderwijs is bedoeld voor:
Deelnemers intensieve stimuleringsregeling met hun leescoördinatoren, daarnaast ook geïnteresseerde (voor) leesconsulenten, leerkrachten onderwijsspecialisten en (school)directies die van de ervaringen willen leren en de resultaten willen gebruiken voor hun eigen beleid m.b.t. intensivering van de Bibliotheek op school.

Het middagprogramma: Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school is bedoeld voor:
Bibliotheekmedewerkers die betrokken zijn bij BoekStart en de Bibliotheek op school (voor)leesconsulenten, onderwijsspecialisten, educatiemanagers en -medewerkers) en landelijke BoekStart- en de Bibliotheek op schoolcoördinatoren.

Locatie en bereikbaarheid

Rai Amsterdam, Europaplein 2-22, 1078 GZ Amsterdam

Station Amsterdam RAI is vanuit het hele landbereikbaar per trein en ligt op loopafstand. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.

Komt u met de auto dan kunt u in een van de overdekte parkeergarages parkeren. Meer informatie vindt u op de site van RAI.