Nieuwe Prinsengracht 89  1018 VR  Amsterdam   020 623 05 66  info@lezen.nl Stichting Lezen op Twitter Stichting Lezen op FacebookNieuwsbrief         Frysk  English  Contact  Login

routebeschrijving

Routebeschrijving
De studiemiddag vindt plaats in het Auditorium van University College Utrecht (Kriekenpitplein 1) en in omliggende gebouwen op de International Campus Utrecht.

Er zijn twee manieren om de locatie vanaf Utrecht Centraal per bus te bereiken:

Busoptie 1

Je neemt vanaf de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal bus 12 richting De Uithof WKZ via Galgenwaard. Je stapt na 12 minuten (4 haltes) uit bij de halte De Kromme Rijn. Je loopt enkele meters terug (tegen de richting van de bus in) en je steekt het kruispunt over om rechtsaf de Platolaan in te slaan. Bij de T-splitsing sla je linksaf de Sophocleslaan in. Je loopt met de bocht mee naar rechts (de straat is nu de Prins Hendriklaan geworden). Aan je linkerhand vind je de ingang tot de International Campus Utrecht.

Busoptie 2

Je neemt vanaf de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal bus 8 richting Wilhelminapark via Diakonessenhuis. Je stapt na 17 minuten (13 haltes) uit bij de halte De Hoogstraat. Je loopt enkele meters terug (tegen de richting van de bus in) en je slaat linksaf de Prins Hendriklaan in. Je loopt langs het Rietveld Schröderhuis (aan je linkerhand) onder het viaduct door. Aan je rechterhand vind je de ingang tot de International Campus Utrecht.

 

De ingang van de International Campus Utrecht is te herkennen aan deze poort:

Met beide busopties betreed je de campus vanaf de Prins Hendriklaan; de ingang die op de kaart hieronder helemaal rechts aangegeven staat met het woord ‘Entrance’ (niet ‘Main entrance’ in de rechter onderhoek). De twee plenaire bijeenkomsten van de middag vinden plaats in het Auditorium, dat is gebouw 9 op de kaart. De workshops vinden plaats in omliggende gebouwen, welke dat precies zijn wordt nog bekend gemaakt.

Parkeren

We raden deelnemers aan om met het openbaar vervoer te komen, maar de locatie is ook per auto bereikbaar. Parkeren op de campus is gratis. Indien onderstaande afbeelding niet goed leesbaar is, bezoek dan deze website